Ambasada Americii la Chisinau


Nu putea sa lipseasca de pe site-ul orasului Chisinau o lista cu ambasadele din Republica Moldova, iata de ce am decis sa facem o lista cu acestea, iar prima pe lista este Ambasada Americii la Chisinau, nu pentru ca o consideram cea mai importanta, ci pentru ca asa a iesit la tragerea la sorti. America este una din tarile de care trebuie sa tinem seama, iar in cazul in care ne dorim o excursie in SUA, de aici ne putem lua viza.

Iar daca suntem la capitolul Statele Unite ale Americii, iata cateva date importante, printre care si zilele libere sau sarbatorile legale incare Ambasada SUA la Chisinau nu lucreaza.

Adresa Ambasadei SUA la Chisinau

Strada Mateevici 103, Tel: (+373 22) 408 300 (Recepţia), Fax: (+373 22) 233 044 iar pentru Secţia Consulara a Ambasadei SUA puteti suna la Tel: (373 22) 408 300, Fax: (373 22) 226 361 sau scrieti pe E-mail: Chisinau-CA@state.gov

Cum suntem in Noiembrie vom incepe cu una dintre cele mai importante zile ce urmeaza, THANKSGIVING DAY sau Ziua Recunostintei ce pica anul acesta pe 28 noiembrie. Pe 25 decembrie americanii sarbatoresc CHRISTMAS DAY sau Craciunul, iar pe 1 ianuarie Anul Nou.

In semn de respect pentru Moldova, zilele de 7 si 8 ianuarie sunt libere de Craciunul pe vechi, iar pe 21 ianuarie americanii sarbatoresc BIRTHDAY OF MARTIN LUTHER KING, Jr. adica ziua de nastere a lui Martin Luther King Jr.

Pe 18 februarie este ziua Washingtonului, evident 8 martie este ziua internationala a femeilor, iar pentru restul de zile libere puteti consulta pagina oficiala aici.

Ambasada SUA la Chisinau

Informatii recente din Chisinau:

  • Nu sunt informatii recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>