Cand opreste apa SA Apa Canal Chisinau?


Primarul Dorin Chirtoaca are in subordine si societatea Apa Canal din Chisinau, deci cum cevanu va place, hop un telefon la primarie, sau daca vreti mai multe detalii direct la furniziorul de apa din capitala la numerele de telefon: 022-256666 sau 022-857777. Dac avrei sa stii daca o sa ramai fara apa, intri direct pe pagina de sistari programate, vezi daca strada ta este in lista respectiva si iti faci rezerve de apa. Dar in cazul unor defectiuni risti sa ramai fara apa pe nepusa masa, important este sa se remedieze in aceiasi zi!

Cand opreste apa SA Apa Canal Chisinau?

Faptul ca pe site-ul celor de la Apa Canal Chisinau poti vedera daca se opreste apa in mod planicicat este un lucru bun, asa am vazut ca la Ciocama in zilele urmatoare nu va fi apa. Problema este ca ar trebui sa fie anuntat si in mass media, ca sa stim din timp, doar nu o sa ne uitam zilnic daca ne paste o asemenea amenintare, nu-i asa? Sau citim zilnic portalul orasului Chisinau? Oricum nu prea inteleg de ce fac programari iarna, dar asta este o alta poveste.

Important: in zilele de 27 si 29 octombrie o sa fie oprita apa in sectorul Ciocana si daca locuiesti pe strazile Mihail Sadoveanu sau Alecu Ruso ar fi cazul sa pui niste apa de rezerva pentru uzul casnic si evident pentru baut. Aveti grija de voi, caci daca nu o faceti singuri cu siguranta nu o sa o faca nimeni!

apa-canal-chisinau

Cand opreste apa SA Apa Canal Chisinau?

Informatii recente din Chisinau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>