Ce tip de prietena esti in functie de zodie?


prietene

Horoscop

Prietenii se sustin reciproc, se completeaza, isi fac confidente…dar fiecare dintre acestia au propriile lor particularitati. Esti prietena care le ridica celorlalti moralul? Esti prietena carora ceilalti le fac confidente? Esti prietena care face mereu atmosfera?  Hai sa vedem ce tip de prietena esti in functie de caracterul astral.

Berbec

Esti calificata drept o persoana joviala, care stie sa-i motiveze pe ceilalti. In caz de nevoie, prietenii apeleaza la tine pentru a le ridica moralul. Prietenii spun despre tine ca esti o companie extrem de placuta. Cu alte cuvinte, esti o prietena motivanta.

Taur

Iti place sa petreci momente placute alaturi de partenerul tau dar asta nu inseamna ca iti neglijezi prietenii. Iti place sa organizezi intalnirile cu prietenii din timp pentru ca toata lumea sa poata sa se organizeze. Esti o prietena mereu prezenta.

Gemeni

Esti o prietena destul de posesiva, iti place exclusivitatea. Atentie, un astfel de comportament risca sa agaseze. In ciuda posesivitatii tale, esti o prietena adorabila.

Rac

Pentru tine, prietenii sunt pe primul loc. Asta chiar daca ai o relatie de lunga durata. Pentru tine prietenia este sacra. Esti o prietena cat se poate de fidela.

Leu

Ai instinctul matern foarte dezvoltat, chiar si cu prietenii tai. Trebuie sa fii mereu la curent cu ceea ce fac, daca sunt bine, le dai sfaturi intelepte. Pe tine te suna lumea cand are nevoie de ceva. Esti o prietena confidenta.

Fecioara

Chiar daca problemele din viata de zi cu zi te indeparteaza de prieteni, vorbesti mereu cu ei la telefon. Intretii prieteniile chiar si de la distanta. Incerci sa fii o prietena prezenta chiar daca nu reusesti intotdeauna.

Balanta

Reusesti sa le aduci mereu celorlalti zambetul pe buze. Esti mereu cu moralul ridicat deoarece viata este prea scurta si trebuie traita din plin. Esti o prietena cu un ras molipsitor.

Scorpion

Inspiri incredere, prietenii stiu ca, la tine secretele lor sunt in siguranta. Toti prietenii te considera o prietena confidenta.

Sagetator

Nu accepti ca una din prietenele tale sa fie inselate. Esti in stare sa faci pe spionul pentru prietenele tale. Deci, esti prietena spion!

Capricorn

Nu esti genul care consoleaza un om cand are probleme. Si asta nu pentru ca ai fi o persoana rautacioasa. Consideri ca o confidenta nu ajuta la rezolvarea problemei. Esti o prietena cat se poate de autoritara.

Varsator

Esti extrem de apropiata de prietenii tai. O decizie de luat, un sfat de dat, o parere…orice pretext este bun pentru a pastra contactul cu ei. Esti o prietena fuzionala.

Pesti

Pentru tine, partenerul este mai important decat prietenii. Esti de parere ca viata de familie se construieste cu persoana iubita, nu cu prietenii. Esti o prietena organizata.

Informatii recente din Chisinau:

  • Nu sunt informatii recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>