Dan Bittman la Chisinau


Cunoscutul si indragitul interpret Dan Bittman va fi impreuna cu trupa Holograf la Chisinau in aceasta primavara. Motto-ul concertului: Declaraţi-vă români la recensământ! Evident doar daca va simtiti romani, sau macar daca aveti in buzunar un pasaport romanesc. Altfel puteti ramane la sintagma “eu sunt moldovean si graiesc moldoveneste” sau moldovan – caci ii veti face o onoare deosebita indragitului si regretatului actor roman Ovidiu Iuliu Moldovan – nascut in anul 1942 la Cluj.

“Dacă vreţi să fim prieteni, nu scrieţi la naţionalitate “moldovean”, scrieţi “român”! Nu de alta, crează confuzii”.

Trecand peste glume, aluzii si sugestii speram ca v-a placut concertul de la Palatul National, unde melodiile mai vechi si mai noi ale lui Dan Bittman si ale trupei Holograf au fost aplaudate indelung. Daca vom tine cont de indemnul sau sau nu , ramane de vazut, insa cu siguranta ca ducem lipsa de emisiunea Danutz SRL. caci de cand s-a decis sa avem TVR de Chisinau si nu de Romania, am cam obosit de politica si muzica populara. Poate doar cele cinci minute de istorie cu Adrian Cioroianu sa mai spele obrazul TVR.

Dan-Bittman - la Chisinau

Informatii recente din Chisinau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>