Dorin Chirtoaca – Primarul orasului Chisinau


Astazi este ziua de nastere a lui Dorin Chirtoaca – Primarul orasului Chisinau, deci este cazul sa-i uram: LA MULTI ANI! Fie ca suntem alaturi de el sau il criticam, de zia sa de nastere cu totii trebuie sa-l salutam respectuos. Nascut la data de 9 august 1978, a urmat cursurile liceului “Costache Negruzzi” din Iasi , pe care l-a absolvit in anul 1997. Din anii 2001-2002 multi si-l amintesc pe cand alaturi de Andreea Marin pregatea una dintre cele mai vizionate emisiuni ale TVR - Surprize Surprize. Datorita capacitatii sale de munca, in perioadda 2002-2003 a avansat la functia de Redactor sef.

Dorin Chirtoaca - Primarul orasului Chisinau

Dorin Chirtoaca – Primarul orasului Chisinau

In cariera sa politica, anul 2005 a fostt anul in care a fost ales vicepresedinte  al Partidului Liberal. La doar doi ani distanta, Dorin Chirtoaca devine in anul 2007  primar general al municipiului Chisinau.

In acest moment este singurul reprezentant al Partidului Liberal care mai lupta cu PCRM in Moldova. Nu spunem ca e bine, nici ca e rau, insa trebuia amintit ca mai este cineva intr-o functie publica care mai lupta cu comunismul si comunistii.

Iata ce declara ieri Dorin Chirtoaca pentru presa:

“Dacă am putea face asemenea investiţii anual, am putea vorbi de un ritm mult mai sporit de dezvoltare al Chişinăului şi respectiv, în 10 ani, lucrurile ar fi puse în ordine”

Cum nu facem campanie electorala nimanui, restul de informatii depsre primarul orasului Chisinau, vor fi publicate doar in cazul in care veti dori sa aflati mai multe despre el! Lasati intrebarile, noi vom raspunde. Nu acceptam nici laude la dresa lui aici, dar nici nu vrem sa o gasim pe Maia Laguta printre cei ce ne scriu! Cei ce oi iubesc pe “mamaia” sau vor sa-i ridice o statuie domnului Dorin Chirtoaca, pe facebook dragii mei!

Informatii recente din Chisinau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>