Harti gratuite GPS


Ai nevoie de o harta gratuita pentru GPS-ul tau si nu stii de unde sa o iei, ei bine, prentru primii 10 cititori ai portalului nostru vom pune la dispozitie cate o harta gratuita GPS cu drumurile si localitatile din Republica Moldova. Cum intri in posesia unei harti gratuite GPS? Nimic mai simplu, dai un like la pagina promovata de noi, e-Moldova si postezi o cerere. Este mai mult decat transaparent, simplu si mai ales gratuit.

Harti Gratuite GPS - Harta Moldovei

Harti Gratuite GPS – Harta Moldovei

Oferta de harti gratuite GPS este valabila pana la 1 augist 2013, insa vor exista si alte oferte gratuite pentru cei mai activi membrii d epe pagina noastra.

Daca va doriti o harta gratuita pentru GPS-ul vostru si nu va incadrati in termenii anuntati, va dam un sfat. Scrieti cate ceva depsre masina voastra, nu copiati textul, incercati sa-l scrieti singuri, postati descrierea in formularul de mai jos, lasati o adresa de email corecta, iar in mod exceptional va puteti numara printre cei ce vor primi o harta GPS a Moldovei in mod gratuit.

Mai avem o bucurie pentru voi, oferita de sponsorul nostru, o harta a Romaniei gratuita, se va oferi unui posesor de GPS Garmin sau Tom Tom, care va reusi sa scire pentru portalul All MolDova  un articol despre orasul sau localitatea sa. Articolul trebuie sa fie de cel putin o pagina format A4, trebuie postat aici, in formularul de mai jos. Aceasta oferta este si ea valabila pana la 23 august, cand se va serba la Chisinau ziua limbii romane.

Informatii recente din Chisinau:

  • Nu sunt informatii recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>