Locuri de munca in Dubai


Am primit recent o scrisoare de la cei ce gestioneaza site-ul romanilor si moldovenilor din Dubai, iata de ce am decis sa va informam si pe voi despre existenta unui astfel de site ce ofera informatii gratuite pentru cei ce vor sa plece la munca in Dubai sau de ce nu, in alt oras din Emiratele Arabe Unite.

Moldovenii pot apela la firmele de recrutare ce trimit in mod gratuit in Emiratele Arabe unite, dar mai ales in Dubai persoane ce cunosc limba engleza pentru a munci legal acolo. Salariile sunt excelente, viza este obtinuta de firma la care vei munci, la fel si cazarea este asigurata tot de angajator.

Puteti lucra in domeniul aviatiei (steward sau stewardeza), in domeniul hotelier sau ca angajati in magazine si Mall-uri. Dupa cativa ani puteti reveni in Moldova cu o mica avere, iar in cazul in care veti lucra la Emirates, firma cea mai buna la care va sfatuim sa incercati sa va angajati, puteti lucra acolo pana la pensionare.

La fel de cautate in Dubai sunt persoanele ce pot lucra in domeniul medical, asistemta sau chiar medic. Salariul este unul atractiv, conditiile de munca sunt excelente, iar in plus de asta veti locui in unul dintre cele mai frumoase orase de pe glob.

excursii in Dubai

Informatii recente din Chisinau:

  • Nu sunt informatii recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>