Platforma Civica Demnitate si Adevar l-a propulsat iar pe Dodon


Platforma Civica Demnitate si Adevar l-a propulsat iar pe Dodon si trebuie sa-i spun lui Nicolae Josan ca m-a dezamagit, nu pentru ca sustin liberalii, ci pentru ca pe ei si-au gasit sa-i critice, din toata gasca de banditi de la guvernare. Ok, am fost in piata si am inteles sloganul – Jos toata lumea, sus Noi! Ok, dar cine suntem noi? Nu tot aia care am votat actualul Parlament? Sau NU? Pai daca DA –  Demnitate si Adevar – atunci nu suntem noi de vina? A, NU, de vina e Chirtoaca si Ghimpu!

Platforma Civica Demnitate si Adevar il voteaza pe Dodon

Evident ca o spunem la figurat, dupa ce ai tot dat in Chirtoaca si in alianta de la guvernare, cine mai ramane? Evident Dodon si ala de nu-i retin acum numele, dar il caut pe net si-l pun. Gata am gasit,  Renato Usatîi – el si cu Dodon vor mai lua cateva voturi, asta o declar acum iar daca e asa – sa vad ce va zice domnul Nicolae Josan. Eu plec in concediu, deci nu o sa fi aici la Marea Adunare din 27 august, dar sa vedem cata lume se va strange, un milion, doua milioane sau nici o suta de mii? Daca nu vor  fi minim un milion, va fi NU Marea Adunare ci mica si foarte mica adunare din PMAN. Dar poate ma insel si castiga cineva cinstit la Primaria Capitalei, iar din 2016 va fi asa de bine in Moldova, cel putin in Chisinau, ca vor emigra la noi chiar si nemtii ( sau americanii, poate japonezii, mai vedem).

Dar daca nu va fi asa? Sa-i vad pe unde scot urechile cei de la DA, caci eu nu o sa-i mai iert ca acum, o sa trag concluzia ca DA, v-ati vandut lui Dodon si Usatîi, alta explicatie a esecului nu o vad!

Platforma Civica Demnitate si Adevar

Platforma Civica Demnitate si Adevar l-a propulsat iar pe Dodon

Informatii recente din Chisinau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>