Pro TV Chisinau rade de telespectatori


Am primit camteva sute de scrisori [ email ] de la cititorii nostri care ne intreaba ce se intampla cu Pro TV Chisinau, caci de cateva saptamani una scrie in program si alta vedem la televizor. Foarte multi telespectatori ai canalului Pro TV Chisinau se uita la serialul Tanar si Nelinistit, care este mutat de colo colo, ba vedem reluarea de la MasterChef, ba intai una din emisunile de acum un an ala Pro Motor, si abia apoi cu o ora intarziere, serialul Tanar si Nelinistit.

ProTV ChisinauDe ce se intampla asta? De ce nu gasim cum sa comunicam cu Pro Tv, iata intrebari la care ar trebui sa se gandeasca patronii si realizatorii de programe. Nu ar fi de mirare ca in curand sa ramana fara un segment important din telespectatori, ceea ce ar fi o pierdere pentru ambele parti.

Parerea multor telespectatori este ca Pro Tv Chisinau ar trebui sa faca cumva sa-si imbunatateasca prestatia, emisiuni precum in Profunzime cu Lorena Bogza nu mai sunt la fel de interesante ca inainte, prea multe reluari, prea multa publicitate.

Tot de la telespectatorii ce privesc la Pro TV Chisinau am inteles ca deja s-au saturat de stirile in care vedem doar accidente, violatori si drumuri cu gropi, vrem mai multe stiri pozitive, mai multe stiri de interes de pe plan international si programe de calitate.

In timp ce tot mapamondul stie ce se intampla in Ucraina, noi la Chisinau suntem nevoiti sa vedem ce spun posturile rusesti, e oare normal asa ceva?

Informatii recente din Chisinau:

  • Nu sunt informatii recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>