Punctul vamal de la Stanca Costesti


Desi la Chisinau a inceput din nou forfota anti-romeasca, un nou punct valaml a fost deschis la Stanca Costesti, pentru a usura venirea cetatenilor din Republica Moldova in Romania. Desi in acest moment in acest punct vamal nu se poate face vamuirea pentru marfuri ce necesita control  sanitar-veterinare şi fitosanitar, autoritatile romane fac eforturi pentru a rezolva in curand si aceasta problema.

Pe la punctul vamal de la Stanca Costesti locuitorii din nordul Republicii Moldova si cei din Judetul Botosani vor putea trece mai usor vama dintre cele doua state, nemaifiind obligati sa faca sute de kilometrii pan ala alte puncte de trecere vamala.

Daca adaugam la aceasta stire si faptul ca in curand gazul din Romani, deci cel din Uniunea Europeana va putea circula catre Chisinau in curand, zic eu ca s-au facut pasi mari catre independenta Moldovei.

Ca o gluma de inceput de an, Bascanul Gagauziei stie si romaneste, explicatia lui ca nu prea are practica, pare o gluma pentru “gagauti”, nici eu nu fac practica in engleza, franceza si italiana, dar ma descurc un pic mai bine ca domnul Mihail Formuzal, ceea ce poate insemna doua lucruri, ori dansul nu poate invata datorita unor carente intelctuale, ori eu sunt un geniu si ar trebui sa fiu tratat ca atare.

Punct Vamal Stanca Costesti

Punct Vamal Stanca Costesti

Informatii recente din Chisinau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>