Transport Chisinau Iasi


Sa persupunem ca vrei sa ajungi de la Chisinau la Iasi si sa te intorci seara dupa ora 4 (ora de pelcare din Iasi). Daca ar fi sa folosesti o ruriera de la Chisinau la Iasi, vei avea surpriza ca nu poti sa vii prea tarziu acasa. Cum poti rezolva totusi problema, caci drumul la Iasi este foarte important. Varianta ar fi sa gasesti un transport care sa te duca de la Chisinau la Iasi atunci cand ai nevoie.

Sunt doua metode simple de a face acest lucru, fie postezi un anunt aici, fie pe pagina de FaceBook a site-ului Chisinau. Cum ambele variante sunt utile, mii de cititori fiind zilnic in cautarea de anunturi si stiri noi, vei pleca din Chisinau pana la Iasi direct din fata casei, masina te va astepta sa iti rezolvi treburile, iar apoi la fel de usor te aduce pana in fata casei tale.

O alta varianta buna, de data ast apentru cei ce fac transport cu masina proprie de la Chisinau la Iasi, este sa posteze un anunt pe site-ul 999 MD, cu siguranta ca e mai usor sa fii gasit pe un site unde cineva se ocupa de promovarea anunturilor, decat sa fii ales din sute de anunturi aruncate peste tot.

De unde stim ca avem cea mai buna oferta de transport de la Chisinau la Iasi de pe tot internetul? Simplu, caci uite ca ne-ai descoperit si tu, la fel ca miile de persoane care au gasit raspunsul pe site-ul orasului Chisinau.

Transport Chisinau

Informatii recente din Chisinau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>