Transport Chisinau


Multi dintre locuitorii din Chisinau cauta o modalitate mai ieftina de a ajunge de la Chisinau la Iasi, iar noi vrem sa ajutam pe toata lumea, asa ca in cazul in care ai drum la Iasi, poti plasa anuntul tau de genul : Transport Chisinau -Marti la ora 5 30 plec din Chisinau la Iasi, ofer trei locuri in masina mea. Telefon de contact 069 sau 079. In felul acesta, daca lasi s un punct de intalnire, ai sansa sa poti lua cu tine cativa calatori.

Transport Chisinau Iasi

Nu e cea mai stralucita idee, dar e un inceput pentru ceea ce vrem sa realizam, un site pentru locuitorii din Chisinau, unde ei sa-si poata scrie ideile, nevoile si mai ales sa ne ajutam unii pe altii. De cate ori nu ai vrut sa vina cineva si sa-ti ia frigiderul vechi pentru ca tu ai unul nou? Ai scapat de carat dar ai luat si un ban. De aceea azi lansam “Piata Centrala” pe FaceBook! Vinzi, cumperi ce vrei si camd vrei! Noi sau vechi, produsele tale isi vor gasi cu siguranta un cumparator, iar daca vei invita in grupul acesta cat mai multi prieteni, in cateva zile – luni vom fi cea mai mare piata virtuala din Moldova!

Nu ezitati sa incercati aceasta modalitate de a mai reduce din cheltuielile de transport, si asa in Moldova platim cea mai scumpa catre verde din Europa. Si nici macar nu stim pentru ce, Europa renunta la cartea verede, la tarifele de roaming, iar noi le marim in fiecare an. Daca tot mergi pe un traseu, diminueaza cheltuielile!

Informatii recente din Chisinau:

  • Nu sunt informatii recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>