TVR 1 la Chisinau


Incepand cu 1 decembrie TVR 1 a fosr (re)lansat la Chisinau, o vest ebuna pentru toti romanii din Moldova, fie ca sunt cei ce au venit din Romania, fie ca sunt cei ce au ramas in Republica Moldova si inca mai simt Romaneste. Recunosc ca i-am dus dorul, mai ales Duminica cand voiam sa vad emisiunea Universul Credintei – o emisune prin care TVR 1 ne aduce aminte saptamanal si de cele sfinte.

A fost foarte placut sa coincida perioada in care Republica Moldova a semnat Acordul de Asociere cu UE, Ziua Romaniei, recunoasterea Declaratiei de Independenta – si implicit a limbii romane ca limba oficiala in Republica Moldova. Am mai descoperit ceva, care m-a pus pe ganduri, In copilarie tatal meu se uita la emisiunea Viata Satului de la TVR 1, la sfaturi pentru agricultori si gradinari si evident la muzica populara. eu plecam din camera, mi se parea o pierdere de vreme, dar iata ca am ajuns sa ma uit si eu la ora 10:35 in fiecare Duminica la emisiunea “Viata Satului“, acum mi se pare interesanta, mai ales ca sunt convins ca in maxim 10 ani cei ce se vor muta la sat, vor trai de mii de ori mai bine decat cei ce raman sa se chinuie la oras.

La ora 15, TVR 1 transmite emisiunea Tezaur Folcloric, emisiune unde Marioara Murarescu aduce muzica populara mai aproape de sufletele noastre. Mi-a fost dor si de Catalin Stefanescu si emisunea lui Garantat 100% de la TVR 1, emisiunea care ne aduce in fata oameni deosebiti, oameni care conteaza cu adevarat. Va dorsc vizionare placuta si nu uitati ca TVR 1 este acum in Chisinau si in intreaga Moldova!

TVR1 la Chisinau

Informatii recente din Chisinau:

  • Nu sunt informatii recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>