Valeria Novodvorskaya ucisa de Putin ?


Valeria Novodvorskaya a decedat, asta e sigur, insa imprejurarile sunt total neclare, circula zvonuri cum ca ar fi mana lui Vladimir Putin. Cum dovedesti asta intr-o tara cu regim totalitar? Astazi nu, dar maine DA. Valeria Novodvorskaya s-a nascut in anul 1950, deci avea doar 64 de ani – o varsta la care nu mori asa subit, dar faptul ca a fost cea mai apriga luptatoare anti-Putin lasa loc multor interpretari si speculatii. Nici presa internationala si nici ce a de la noi se pare  ca nu au dat mare imortanta evenimentului, multe discutii despre subiect nu prea gasesti.

Ma indoiesc ca atat cat Vladimir Putin va fi presedinte se va afla ceva despre moartea Valeriei Novodvorskaya, la fel cum nu se va afla nimic concret despre moartea conducerii poloneze in accidentul incredibil de la Smolensk in care Lech Kaczynski si sotia sa, impreuna cu tot guvernul a pierit in mod incredibil pentru epoca moderna.

Nici depsre moartea lui Gheorghe Ghiorghiu Dej, fostul presedinte comunist al tarii vecine nu se stie nimic, desi se spune ca a murit iradiat de rusi, nici despre rusii si cazacii ce atacau Moldova in Transnistria nu se stie nimic, cum putem crede ca vom afla ceva dspre moartea dizidentei Valeria Novodvorskaya?

Valeria Novodvorskaya

Valeria Novodvorskaya a murit pe data de 12 iulie 2014

Informatii recente din Chisinau:

  • Nu sunt informatii recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>