Valeriu Didencu are casa de milioane


Secretarul Consiliului Municipal Chisinau, Valeriu Didencu are o casa de milioane – singura problema este ca nu este singurul si niciunul dintre cei ce au case de acest fel nu sunt cercetati pentru a se vedea de unde au atatia bani. Nu stiu de la ce partid este si nici nu ma intereseaza, insa ma face sa rad explicatia cum ca ar fi luat cu imprumut 1,5 milioane de lei. Daca el are in jur de 8000 de lei si sotia 12.000 ar inseamna ca sotii au impreuna un venit de 1000 de euro. Daca nu ar consuma nimic, ar putea rambursa creditul – fara dobanda – in 100 de luni, dar cu dobanda in 180 de luni. Cam greu de crezut ca pot intretine casa fara sa cheltuie nimic, nu-i asa?

Marcel Darie are casa de milioane

Ca sa facem si noi o gluma, o sa-i propunem lui Valeriu Didencu are casa de milioane sa-si dubleze averea, ii cumparam noi casa cu 200.000 de euro, merge? Evident ca nu, caci un apartament in Chisinau costa 50.000 de euro sau mai mult, iar casa lui de aproape 200 m² costa cu siguranta in jurul a un milion de euro. Iata si unde este problema vilelor construite de baietii destepti, care au milioane de euro, insa pana o sa ajunga fiscul din Moldova la nivelul celui din SUA, mai avem de mancat ceva mamaliga. Cum la noi e ca in Rusia, adica au bani doar smecherii, sa vedem pe cine alegem primar.

Evident ca nu primarul se ocupa de problema milionarilor din Chisinau, insa are si el un cuvant de spus – mai ales daca va face parte din guvern, cum propun unii. Pana la revedere, sa-i uram lui Valeriu Didencu are casa de milioane, casa de piatra [ evident ceva mai mare decat cea din poza!].

Pe unde umbla capra vecinului

Pe unde umbla capra vecinului Valeriu Didencu

Informatii recente din Chisinau:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>